Stagiair bezig met schuren van kast

Kasten

Kasten in vele vormen

Keukenkasten, dressoirs, vitrinekasten, boekenkasten. Zoveel mensen, zoveel wensen. Met deuren, met laden, met kleppen, met glas, met schuifdeuren, met openslaande deuren. Leg uw ideeen voor en we maken er samen iets moois van.

!

KAST MIXED WOOD

Een echte blikvanger
Deze kast is gemaakt van verschillende kleuren meranti en heeft vier deuren en een lade. Bedoeld voor TV en audio apparatuur. In de lade past precies een CD of DVD. De kast is afgewerkt met blanke zijdeglans hardwaxoil.

LANG DRESSOIR

Met kussens er op is het een mooie extra zitgelegenheid

Ontwerp van de klant. Uitgangspunten: zithoogte, apparatuur moet er in passen en er moeten veel laden in komen voor CD's en DVD's

Gekozen wordt voor vuren kasten met een eiken blad. De kasten zijn los van elkaar, maar wel op maat gemaakt en kunnen gekoppeld worden. Voor een stoere afwerking wordt gekozen voor een kleurolie van Woca.

BUFFETKAST

Voor wie meer bergruimte wil
Een geweldige massief eiken buffetkast. Volledig naar ontwerp van de klant. De kast is in twee delen gemaakt. Het onderste deel zou ook als dressoir kunnen dienen. De glasdeuren zijn schuifdeuren, de houten kussenpaneeldeuren zijn openslaand. Ook de zijkanten zijn kussenpanelen. Kast is afgewerkt met blanke Woca olie. De grepen zijn ingelaten RVS grepen. Later is in dezelfe stijl een dressoir bijgemaakt.

LINNENKAST

Ook als set verkrijgbaar

Deze linnenkasten passen precies bij de slaapkamerinrichting. De kast op de foto heeft drie schuifdeuren waar twee leggeeelten en één hanggedeelte achter schuil gaan. Daaronder zijn drie ruime laden gemaakt. Voor de afwerking is gekozen voor een blauw/grijze decorwas. Wanneer u de foto aanklikt ziet u ook nog een twee deurs uitvoering.

MODERN ZWEVEND DRESSOIR

Strak en eenvoudig

Een dressoir van MDF in witte zijdeglans 2 componentenlak gespoten. De kleppen kunnen door een indrukken worden geopend en zijn dus greeploos. Doordat het dressoir op blokjes staat die wat verder naar achteren zijn geplaatst, lijkt het alsof de kast zweeft.

BUFFETKAST

Provencaals lavendelblauw
Deze buffelkast is volledig gemaakt van MDF. Heeft kussenpaneeldeuren en glasdeuren voor dingen die gezien mogen worden. Zes laden geven een hoop bergruimte. De kast is lavendelblauw geschilderd. Een ander kleurtje kan ook.

MODERNE BUFFETKAST

Strak, functioneel en mooi
Deze kast van iroko heeft veel laden, een deur, een grote bestekla en een vitrinevak bovenin. De kast is van gedeeltelijk massief hout en gedeeltelijk fineer. Daarna is de kast gebeitst en afgelakt. RVS grepen maken het af.

TV/AUDIO MEUBEL

Eiken whitewash 
Dit meubel is gemaakt van eiken en afgewerkt met witte wasolie. Eenvoudig ontwerp oor de klant en strak uitgevoerd door Meubeluniek. In het midden past de apparatuur.

TV/AUDIO MEUBEL

Met stoere blokpoten
Kast van massief eiken afgewerkt met witte wasolie. Aluminium grepen. Twwe deuren en een miden vak voor de apparatuur.

TV KAST

Geen antiek maar nieuw
Deze kast is een kopie van een kast die op een schilderij te vinden is. Het is een "boers"model waar een moderne invulling aan is gegeven. Er is voldoende plaats voor een TV die op een draaiplateau staat en DVD's die in de la  daaronder passen. Het onderstel heeft een mooi zaag patroon. De kast is in een groene tint geschilderd. Roestig beslag maakt het af. In de kast zit geen achterwand i.v.m. koeling van de TV

VUREN DRESSOIR

Een kast precies geschikt voor die loze ruimte als een hal.
Handig om sleutels, handschoenen, autopapieren en dergelijke in op te bergen. Ook heel mooi met een spiegel er boven. Twee paneeldeurtjes en drie laden met zwaluwstaart verbinding. In de blanke hardwachsolie gezet.

WHISKYKAST

Een kast die gezien mag worden voor spullen die gezien mogen worden
Dit fraaie ontwerp van de klant (een whisky verzamelaar) uitgevoerd in vuren, afgewerkt met witte decorwas geeft een mooie kijk op uw verzameling. Schuifdeuren met veel glas laten alles goed zien. Als u op de foto klikt kunt u zien hoe de kast is opgebouwd.

KASTJE EIKEN

Voor klein behuisden
Lief kastje met twee laden in massief antiek eiken. Twee laden met komgreepjes. Uitstekend geschikt voor in een bejaardencentrum.

DRESSOIR

Eenvoudig  dressoir
Dressoir gemaakt van MDF dat door de klant zelf in de kleur is geschilderd. Dat scheelt veel geld en geeft het gevoel het echt samen te hebben gemaakt. In de deuren is een decoratieve groef gefreesd.

KOLONIAAL DRESSOIR

Koloniaal maar toch Nederlands
Dit dressoir met vier laden en vier deuren past prima in een koloniaal interieur maar is toch gewoon gemaakt van grenen multiplex. Er zit een berg ruimte in.

TV/VIDEO MEUBEL

Mooi in mahoniekleur
Dit TV meubel met mooie ornamenten en lijstwerk staat op wielen en is dus draaibaar. Hij is gebeitst in mahoniekleur en daarna zijdeglans gelakt. De TV staat zo mooi uit het zicht.

TV/AUDIO MEUBEL

Mooi voor de Flat screen
Massief gestoomd beuken kast op verstelbare RVS poten. Afgewerkt met hardwaxolie. Aan de achterkant zitten twee kabeldoorvoeren voor de bedrading.

NACHTKASTEN

Hoge nachtkast. Veel handiger in gebruik
Deze nachtkasten van gemelamineerd spaanplaat in Wengé print had de klant gezien tijens een vakantie in Zuidafrika. Wanneer je een boek leest kan het lampje als het ware over je schouder het boek belichten. Verder zitten er ruime laden in.

GLASKAST

Identieke replica
Deze kast is een exacte kopie van een model uit de jaren '20 van de vorige eeuw. De kast heeft een fraaie kooflijst en is rijkelijk geprofileerd.  De kast is gemaakt van massief europees eiken en afgewerkt met een olie. Een pronkstuk voor in de keuken of woonkamer. Het vitrinedeel staat los op de onderkast. Uiteraard is ie in verschillene houtsoorten leverbaar.