gls logo

Verzendkosten

Wij verzenden onze goederen per GLS en brengen daarvoor 8,85 euro verpakkings-en verzendkosten in rekening. Dit is ongeacht of er sprake is van een S/M of L pack. Deze kosten gelden voor verzending binnen Nederland en de bestelling moet in één doos passen. Voor meerdere pakketten moet apart verzendkosten worden voldaan. Bijvoorbeeld bij de aankoop van kisten die niet in elkaar passen kan dit zo zijn. U wordt hierover geinformeerd wanneer de bestelling bij ons binnen is gekomen. In voorkomende gevallen kan worden afgeweken van de gebruikelijke koeriersdienst en worden overgestapt naar een andere vervoerder.

Voor verzending naar België brengen wij 14,00 euro verpakkings- en verzendkosten in rekening ongeacht of er sprake is van een S/M of L pack. De pakketten worden dan verzekerd verzonden maar verzending geschiedt altijd op eigen verantwoording. Schade veroorzaakt door transport kan Meubeluniek niet vergoeden. Uiteraard doen we er alles aan om er voor te zorgen dat uw bestelling netjes wordt verkpakt en correct kan aankomen, maar soms gaat dat fout. Neemt u in dat geval contact met ons op.

De websitesoftware biedt geen keuzemogelijkheid om te verzenden naar België en ook de betaling is wat lastiger. Ik verzoek u bij uw bestelling aan te geven dat u de bestelling komt ophalen in de winkel! Ik stuur u dan een mail met de benodigde gegevens die u nodig heeft om de betaling te verrichten. Uiteraard worden dan uw goederen gewoon opgestuurd!

Pakjes worden 's morgens om 09.00 uur weggebracht naar de pakketshop.

Wilt u uw bestelling op eigen risico per briefpost ontvangen, dan kan dat ook. Dat moet dan wel even worden aangegeven op het bestelformulier. Kosten hiervoor zijn 3,30 voor verpakking en verzending binnen Nederland en 4,50 voor België.